4 Ağustos 2010 Çarşamba

Bir Geliş,Bir Gelmeden Gidiş Beklentisi Üzerine..

Biliyorum,başlık bir hayli ilginç oldu ama hakikaten olanlar bundan ibaret.

Süper Ligin yeni ekiplerinden Bucaspor'un son transfer harekatlarından bahsedeceğim biraz.
Manucho; ManU patentli dedik bağrımıza bastık bir nevi,ancak yapılan bir çok transfer üzerine bu transferde sıradanlaşmıştı. Yapılan sağlık kontrolünün ardından bu transfere onay verilmemiş, öyle açıkladı kulüp resmi internet sitesi.Ancak burada bazı öngörülere göre alınmış bir karar var ne derece doğru değerlendirme merci olmadığım için yorum bile yapamam ancak Manucho'yu inceleyen doktorun açıklaması aynen şöyle;

Manucho’nun vuruşlarda sol ayağını kullandığını ve sorun olan bölgenin de destek olarak kullandığı sağ ayağında bulunduğu belirterek, “İç yan bağlarında esneme ve menisküs büzüşmesi tedavi edilebilecek sakatlıklar var. Ancak bunun süresi ve daha kötü bir hal alıp almayacağı bizde soru işareti oluşturdu. Sonuçta önemli bir transfer ve hata yapmak istemiyoruz. Halen değerlendirme içindeyiz.”

İşte bu değerlendirme sonucunda kulup, bu birlikteliğin sözleşme ile sonuçlanmayacağınnı açıkladı. Manucho'nun “3 haftadır R.Valladolid ile çalışıyorum. İki de hazırlık maçı oynadım. Daha önce hiçbir sakatlığım olmadı. Söylenen rahatsızlıklar şimdiye kadar benim performansımı etkilemedi. Çok üzgünüm ve şoktayım…” sözleri ise iyice kafa karıştırıcı nitelikte...
Geliş beklentisini oluşturan isim ise,Ankaragücü forması üzerinden zorla çıkartılan Koray Çölgeçen. Ankara'dan ayrılışı Ankaragücü taraftarının zaten hararetli olan nefesinin hararet derecesini bir hayli arttırmıştı. Turkcell Süper Lig'de daha önce Kayserispor'da bir hayli iyi bir sezon geçiren Koray yine o kulüpte sakatlık problemi yaşamış ve yollar ayrılmıştı.

Ankaragücü'nde zafiyet üzerine stoperde oynamıştı, Kayserispor'da oynadığı sağ bekin aksine.
Eğer transfer olumlu sonuçlanırsa yine stoperde oynayacağını düşünüyorum, partneri Stephan Tomas olacaktır, çünkü Bucaspor'un alternatifsiz bölgesi burası gibi görünüyor.


Daha önce Ankaragücü'nden Aydın Karabulut , Ediz Bahtiyaroğlu gibi isimlerle anlaşıp-ayrıldıklarını açıklamıştı Bucaspor. Olur ki Koray 'da da böyle bir şey olursa Bucaspor-Ankaragücü anlaşmazlıkları rekora koşar.

1 yorum:

pclion dedi ki...

Hocam merhabalar,

Mesajlarını alıp bloguna göz atmıştım ama yorum bırakma fırsatı olmamıştı. Gece gece aklıma geldi, bir göz atayım dedim ama ara vermişsin sanırım. Düzenli yazmaya devam edersin umarım.

Sevgiler, Uğur...

Related Posts with Thumbnails