30 Haziran 2010 Çarşamba

Danny Vukovic

Bu transfer sezonunu oldukça harekerli geçiren ekiplerden birisi de Konyaspor,şüphesiz...Geçen sene ümitlerin tükeneceği anda gelen şampiyonluk şehirde büyük heyecan yarattı.

Bunun üzerine Konyaspor yönetimi de ilginç ve heyecanlı bir transfer politikası içinde önce Peru'dan Kolombiyalı bir orta saha Montana sonra Diyarbakır'dan Ziya Doğan'ın eski talebeleri,araya Wehen'den bir Mevlüt Erdinç benzeri bir forvet Aykut Öztürk ve en son Avustralya'nın zamanında işte kalecimiz geliyor dediği Danny Vukovic...

Futbola sıradan bir futbolcu gibi doğduğu yerde başlayan ve burada yetişen Sırp kökenli Danny Vukovic,iyi bir gelişim gösterdi,Futbolun ikinci,üçüncü hattı beşinci önemli spor olduğu uzak kıta Avusyralya 'da.


Sonrasında Central Coast Mariners'te oldukça iyi zamanlar geçirdi takımını büyük finallere taşıdı.Avustralya U-20 ve U-23 takımlarında 22 maçta kaleyi korudu. Avustralya A milli takımının kalesine banko gözüyle bakılırken Avustralya Ligi Büyük Finalinde hakeme tokat attığı için Avustralya lig tarihinin en büyük cezasına çarptırılarak tam 15 ay sahalardan Men cezası aldı. Bu ceza ile A Milli takıma çağrılmamıştır. Cezası olmasaydı 2010 Dünya Kupası elemeleri ve Dünya kupasında Avustralya Milli takım kadrosunda bulunacaktı.


Ceza onu Konya'ya getirdi,belki de basamak yükseltti bilinmez Avrupa futbolu Avrupa futboludur deyip gelmiş olamaz Konya'ya,bir bildiği vardır herhalde.


Ancak hakemlerimize tokat atmak pek adetten sayılmaz buralarda artık bu sahalarda ne George Hagi var ne de Erol Ersoy,,,


Dikkat Danny!!!



Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails