1 Temmuz 2010 Perşembe

Buca'da neler olacak?


Dünya Kupası olmadan da oluyor dedirten bir Dünya Kupası senesinin Temmuz ayını ilk gününde birçok sebepten dolayı deyinmem gerektiğini düşündüğüm Bucaspor'a deyineceğim.

Daha sezon bitmeden klasik Türk Futbol kulubü düzeni dedirten sesler çıkıyordu Buca'dan.Örneğin; oyuncuların alacakları sorunu sonrasında sözleşmesi bitecek olan oyuncuların bir bir başka kuluplerle anlaştığı haberleri.
Ama Buca bunlara rağmen,biraz Adana'nın tecrübesizliği ile Bank Asya'da 2.sırayı alarak Süper Lige çıktı.


Asıl konuşulması gereken yapılan transferler diyebiliriz ancak takımdan ayrılan Anadolu seyyahı kaptan Yılmaz Özlem'in ayrılması da başlı başına bir transferdin aslında.
Futbollarının baharında diyemeyeceğimiz ancak ligimiz standartlarında sırıtmayacak oyuncuları getirmeye çalışıyor Bucaspor,bunun sebebi bence geçen sene Sivas'ta bir silo inciri sezon başı kurduğu takımla çürüten Bülent Uygun o da hayatın iyi bir öğretmen olduğunu o an daha iyi anladı,tecrübe noksanı bir kadro kurmuştu Şampiyonlar Ligine katılma mücadelesi verceek takımda.


Acak şimdi üst düzey liglerin havasını solumuş mücadelenin derinliğini görmüş oyuncu peşinde .Getirdiği kalece Fernandes,Senegalli forvet Mendy,hala sahaya çıkmadan transfere inanamadığım Monacolu J.Leko ve Osasunalı Dady.
Nike Premier U-15 de Avrupa'da en iyi olan Buca'da bir sentez lazım bu sentezi de Bülent Uygın yapabilecek mi görmek ve koklamak lazım.5 sene içinde zirvedeyiz diyor gençlere güveniyor ama unutmayalım ki Galatasaray'da öyle bir jenerasyon vardı ki değerlendiremedik onlar şimdi parlamıyor.
Parlatalım abi! diyerek göreve geldi biraz da Bülent Uygun,TÜRBÜLENT antrenman metodlarına güveniyoruz bakalım neler olacak.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails