5 Temmuz 2010 Pazartesi

Daniel Tawiah Opare Liege'de



Daniel Tawiah Opare 18 Ekim 1990 doğumlu,daha yeni Real Madrid'den Belçika kulübü Standard Liège'ye transfer oldu.Memleketi Gana.




Daniel Opare ayrıca bir FM efsanesidir.FM oynayan kişilerin yakından tanıdığı genç yetenek daha 20 yaşındadır.Özellikle FM de ki oyununa değinmek istiyorum.Alındığı her takımda kısa sürede parlayan yıldızı ileride astronmik rakamlara satılabiliyor.

Daniel Opare 2007 yılında dünyanın en iyi 50 yeteneği arasında gösterildi..Bundan sonraki futbol hayatına Standard Liege kulubünde devam edecek Opare ileride başka büyük kulüplere büyük paralarla satılırsa kimse şaşırmasın çünkü dediğim gibi müthiş bir yetenek.

Standard Liege Opare'yi alarak çok akıllı bir transfer yaptı.Şimdi belki bazı arkadaşlarımız FM den bahsedince o sadece oyunda olur diyebilirler.Fakat daha önce bulduğum C.Ronaldo,Nani,Marcelo,Akınfeev gibi oyuncular ve Son dönemler de ise ortaya çıkan eden Hazaard,Balazs Dzsudzsak ve daha birçok adını duyacağınız yıldız adayları.Bunları kendimi övmek için değil ama Opare transferinin ne kadar doğru olduğunu size kanıtlamak amacıyla bunlardan bahsettim.

Fakat ne olursa olsun ileride yıldız olacak denilen birçok futbolcu kaybolup gitti.Zaman herşeyi gösterecek.


Gökhan Kart
ortabek

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails