29 Temmuz 2010 Perşembe

Konyaspor'da Oynamadan Gidenler

Sezon öncesinde transfere yükleneceğini tahmin ettiğim takımlardan biriydi Konyaspor;Ancak ince eleyip sık dolkuma işinin ince eleme kısmını halledip sık dokumaya geldiği anda tıkanan bir haldeler.

Süper Lige çıktıkları zaman Haluk Tanrıseven, Eray Birniçan, Ömer Hacısalihoğlu, Mehmet Ayaz, Dursun Karatay, Tayfun Türkmen, Koray İçten, Umut Kekilli, Mehmet Şen, Zafer Demir, Uğur Akdemir, Volkan Koçaloğlu, Abdulvahit Karacabey, Ferdi Başoda, Yusuf Kurtuluş ve Serhat Akyüz'ü kadrodan düşünmedikleri için Konya ile vedalarını isteyen yönetim,içlerinden Serhat'a Ziya Doğan'ın isteği doğrultusunda rotasyonda yer alabilir diye bir teklif daha yapmıştı.Serhat da uçarak kabul etmiştir çünkü bana göre kapasite Süper Lig'den biraz düşük.Gönderilenleri tek tek düşündüğümüz zaman da oyuncu profillerinin gerçekten de Süper Lig'e göre düşük olduğunu görüyoruz

Bunlardan ziyade asıl deyineceğim gelip de gidenler.Onları da isim isim inceleyelim.Olayların bazılarının skandal kısımları da var.

Gaston Machin:Son 5 sezon Arjantin Ligi'nde sürekli oynayan bir oyuncuyu daha sezon biter bitmez Konya'ya getiren yönetim,"hukuksal olarak kulübünle anlaşamadık" diyerek Machin'i Huracan'a tekrar postaladılar.

Radivoje Lekic:Gölcü eksiğini tespit edenler belki de Troest tavsiyesiyle Silkeborg'dan Lekic'i aldılar.Kızılcahamam'a gelen Lekic hazırlık maçında forma giydikten sonra eski kulübün"800 bin €'yu taksitle vermemize yanaşmıyor."denilerek Danimarka'ya tekrar gönderildi.

Andrej Kerić:Takım arkadaşı Dockal ile birlikte geldiklerinde şöyle bir yazı yazmıştım.O zaman ümitliydim,ancak Liberec'in diğer forvetinin uzun süreli sakatlığını çıkması liglerin ertesinde Liberec'i strese sokmuş ki,Keric'i tekrar rica ettiler,yönetim de spor etiği dedi ve gönderdi.

Caner Ağca:Bir Bosman hikayesi,sezon bitmeden anlaşılma olasılığı yüksekti.Mersin İY'den gelen Caner hazırlık maçlarının hepsinde oynamıştı ancak hantallık açıkca göze çarpıyordu.Sağ çizgide ve ortada denenen Caner,Ziya Doğan'ın gözüne giremeyerek geldiği gibi gitti.

Serhat Akyüz:Sezon öncesi gönderilenler listesinde olduğunu bildiği için gitmeye hazırlanıyordu,ancak son bir defa daha sözleşme önerildi.O da bu sözleşmeye basında yer alan kırılan masada imza attı.Ancak eksikliği üzerine,O'da gönderildi.

Bir de Esajas var Coca Cola Championship'ten Sheffield Wednesaday'dan denemeye gelmiş,ancak yetersizler sınıfında veda edilmiş.

Konyaspor yönetimi ayın 2'sine kadar 2 yabancı hücum oyuncusunu kampa dahil edeceklerini söyledi,Holosko ismi çok yankılanıyor ama geleceklerin Çek Cumhuriyati menşeili olduğu fısıltıları var.
Duyurulur.

1 yorum:

Mehmet Koksal dedi ki...

Ne olacak bu Gonynın hali bi rayına oturmadı şu takım İnşallah düşmeyiz

Related Posts with Thumbnails