16 Temmuz 2010 Cuma

Belediye'ye Box To Box Eleman;Samuel Holmén


Neler oluyor bu ligde? Kavramının kargaşası içindeyim.Lige çıktıktan sonra,her sezon;
"Kesin giderler..." önsözüyle lige başlayan bie ekip,İstanbul Büyükşehir Belediyespor ismi kadar meşakkatli bir transfere imza attı:Samuel Holmén...

İlk önce tereddüde düştüm,bu O mu diye.Ancak resmi siteye girdikten sonra bana göre sevindirici haberle karşılaştım.İsveç Milli Takımında da oynayan bu eleman artık belediyede çalışacakmış.

Saygı duyduğum İskandilav
Futbolu'nun beğendiğim üyesi İsveç takımında box to box kavramının oyununu sırıtmadan oynayan Samuel,Turkcell Süper Lig içinde bakalım nasıl bir performans sergileyecek.
Hem defansif kimliği hem de ofansif özellikleri vasatın üstündeki bu oyuncunun başarılı olacağı öngörüsüne sahibim.

Futbola ülkesinin Elfsborg takımının genç takımında başlayan 84 doğumlu Samuel,ileride bu takımda 112 karşılaşmada forma giyeceğinden habersizdir.İsveç kupası yarı finalinde ilk kez A Takım forması giyer.Toplamda Elfsborg'da 18 gol atar..Ayrıca İsveç Ümit Milli takımında 21 maçta 3 gol atar.
Sonrasında komşu Danimarka'ya transfer olur.Brøndby formasıyla 83 maçta oynayan Samuel burada da 13 gol kaydeder.(2007)

2006 yılında sırtına geçirdiği A milli takım formasını
hak eder bir futbol oynadığı kanaatindeyim.21 maçta 2 golü var.Daha öncesinde "Müzmin Sakat Linderoth" oynardı onun yöresinde ancak şimdi Samuel var.Abdullah Avcı bakalım yeni transfer gençlerle nasıl bir harman oluşturacak.

Devre arasında Burnley'le anlaşmış ancak klasik İngiltere sorunlarında bu transfer gerçekleşememiş.

Samuel Holmén gelmiş hoş gelmiş.Ayrıca bu haberi aldığımda orada İBB yerine Galatasaray yazsa idi de şaşırmazdım Lorik Cana'nın yanında oynayabilecek düzeyde de bir oyuncu,aynı havayı soluyacaklar ancak aynı forma altında değil...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails