6 Temmuz 2010 Salı

Keita neden Sadd'ıldı?

Şimdi birçok kişi bu transferi şaşkınlıkla karşılıyordur,gayet normal bir durum.Keita'nın satılması birçok Galatasaraylıyı da üzmüştür,haklılar.Ancak bu bir sistem değişikliğidir,saygı duymak lazım.

Geçen sezon "bloklar halinde oynayan" Galatasaray'ın uç bölgesinde kopukluklar vardı,bunun sebebi de şüphesiz olumlu pas organizasyonlarının olmayışı idi.




Keita da bu organizasyonaları olumluya çevirabilecek yönde katkı sağlamıyordu açıkcası.Sağ çizgide ilerlemeleri içeriye dönük oynamaması Galatasaray'ın ilerdeki organizasyonlarını zayıflatıyordu.

Elano'nun Dünya Kupasındaki 2 maç performansı Frank'ı da etkilemiş olamalı ki bu transferi onaylasın.Çünkü Galatasaray da gidenin yerine gelecek garanti değildir.

Peki Keita neden gitmek istedi tek bir yanıt olabilir;"Para.."
Lille'den önce Sadd forması giymişti zaten o da belli bir seviye katedebileceğini düşündüğü Galatasaray'dan istediğini alamadı açıkcası Şampiyonlar Ligi vitrinine çıkamadılar.Dünya Kupası vitrininden de başarısızlıkla düştü.O da kolay para yöntemini seçti.

Şimdi,şüphesiz Galatasaray'ın hamlesi bekleniyor.Bakalım ne olacak,nasıl bir karşı transfer atağı gelecek bana sorarsanız karşı atağın sonucu yakındır,haydi hayırlısı...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails