19 Temmuz 2010 Pazartesi

Barcelona'nın Sol Bekleri


Eric Abidal , Maxwell Andrade ve Adriano Correia...

Eric Abidal'ı tam anlamıyla Domenech mağduru sayarız. Neden?
Alışılagelmiş sol bek oyununu üzerine Fransa milli takımında Sébastien Squillaci gibi bir adam varken stopere çekilen ve Gallass'la uyumsuzluğuna rağmen bu durumda ısrar sebebi olan Eric.

Guardiola'nın böyle bir saçmalığa yer vermeyeceğinden eminim.Çünkü geçen sezon yaşadığı stoper krizinde Eric Abidal'ı stopere çekmedi,solda da oynatmadı,Milito'ya solda görev verip Yaya Touré'yi stopere çekti neyse Gabriel o yörede çok aksayında Maxwell'i düşündü buradan da anlayacağımız üzere Eric'in bu sene forma giyme ihtimali düşük gözüküyor.

Maxwell geçen sezon istenileni verdi mi?Hayır.Ancak bu sezon Adriano ile birlikte rekabet artacaktır.Çünkü Adriano senelerdir,Sevilla'da aynı mevkide forma giyiyor,maç+sezon eksiği yok.
Gelenim yeni katalan,Adriano'ya...Sevilla'nın üstüste gelen Uefa Kupası şampiyonluklarında büyük bir payı var.Dani Alves-Adriano-Fabiano üçlüsü adeta o dönem Sevilla ile özdeşleşmişti,bunlardan ikisini şimdi Barcelona'da görüyoruz.

Bence Sol bekte formaya en yakın isim Adriano,anacak Maxwell de rotasyon da yerini alacaktır,garibim Abidal ise geçirdiği tramvayı atlatana kadar sezon biter...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails