7 Temmuz 2010 Çarşamba

Kris Boyd Kayseri'ye Neden Gelmedi?


Kris Boyd,Türkiye'de transfer gündemini uzun süre meşgul eden isim.
İskoçya liginde Glasgow Rangers forması giyerken bu sene gol kralı oldu.Türkiye ligi standarlarının biraz üstünde olan Boyd kaliteli bir futbolcu,ayrıca Kayseri'nin Makakula' dan sonra aradığı golcü özelliklerine sahip bir isim.Kayserispor Boydla çok ilgilenmesine rağmen bu transfer bir türlü olmadı.Olmamasının nedenlerini kimse bilmiyor.Fakat bugün gazetelerde çıkan bir habere göre Makakula'nın Kris Boyd'un menajerini arayarak Kayserispor'un futbolcularının parasını vermediğinin ayrıca Ali Turan'ı kastederek sözleşme imzaladığı için 6 ay kadro dışı bıraktığını söylemiş.



Gerçekten ilginç ve bence ahlaki olarak eğer söylediklerinde haklı ise doğru bir davranış yaptığını söyleyebilirim.Fakat söyledikleri doğruyu yansıtmıyor ise Makakula ya yakışmayan ve etiğe aykırı bir durum benim temennim ise inşallah Kayserispor haklıdır ve Boyd dan dah iyi bir golcü bulur.Bekleyip göreceğiz.

Kayseri'den Açıklama;
''Kris Boys'un Aziza Makakula ile görüştükten sonra Kayserispor'a gelmekten vazgeçtiği yolundaki haberler doğru değildir. Aziza Makakula'nın menajeri ile yaptığımız görüşmede, Makakula'nun Kris Boys'u tanımadığı, Kayserispor'a transferi konusunda hiçbir görüşmesinin olmadığı bildirilmiştir. Aziza Makakula'ya ödemeler vaktinde yapılmış, bezen alacağına mahsuben vaktinden önce yapılmıştır. ''

Gökhan Kart

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails