22 Haziran 2011 Çarşamba

Öncelik Hesapları

FİFA’nın vermiş olduğu transfer yasağı cezası ardından sıkıntılı günler geçiren Konyaspor’da teknik direktör arayışı devam ediyor.


Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, camianın gündemindeki isim olan Cemal Gürsel Menteşe ile ayrıntılı bir görüşmenin bulunmadığını söyledi. Karapınar, “Cemal hocamız ile telefonda bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisiyle çalışmak istediğimizi ilettik. Ancak bunun dışında bir görüşme olmadı. Teknik direktörlük noktasında henüz net bir gelişme yok” dedi.


Konyaspor’da teknik direktör sorunu halen giderilmezken, yardımcıların Konyalı olacağı öğrenildi. Karapınar daha önceki yaptığı açıklamalarında, “Konyalı antrenörlerimizin başına bir abi getirmeyi planlıyoruz” demişti.

Öte yandan Karapınar TFF’ye başvurarak serbest kalan oyuncular ile de temas kurduklarını doğruladı. Karapınar, “Adnan ve Veli ile görüştük. Kendileri hafta sonuna kadar bizden izin istediler. Eğer Süper Lig’den bir teklif gelmezse, Konyaspor’a geleceklerini ifade ettiler. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 1 hafta içerisinde kadromuzda şekillenmiş olacak.”

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails