22 Ekim 2010 Cuma

9.Hafta // Cuma Programı || Ortabek Tahminleri


KDC Karabukspor - Eskisehirspor

Gecen hafta Cernat'ini uzun sureligine kaybeden KDC Karabükspor, bu hafta Cernat'siz oynamanin dezavantajini yasayacak.

Cernat-Hagi benzetmeleri zerine daha önce deginmistim, Hagi de sohbete yakindan dahil olmak istedi herhalde, Neyse maca dnersek eger, KDC Karabukspor'un amaci topu sag cizgide form duzeyini yukarilara tasiyamayan Yasin Avci ve ileri ucun etkili ismi Emenike ye iletmek olacaktir. Defans kurgusunun oturdugunu düşünürsek, Cernat'siz ortasahanin yapabilecegi olumlu paslar Karabukspor'un oyununu bir hayli etkileyecektir...

Eskisehirspor cephesinde ise Teknik direktor degisikliginin etkisi bu haftaya sarkar mi bilemem ancak teknik direktor degisikliginin Eskişehirspor'a üst duzey yarar saglayacagi kanaatinde degilim,Istanbul BB macini savuşturarak oynadilar,deplasmanda oynayacaklari bu Karabuk maci onlar için zorlu gececektir..,

Mac icin benim dusuncem,KDC Karabukspor'un Cernat eksikligine rağmen kaybetmeyeceği yönünde...


Sivasspor - Bucaspor


Bulent Uygun'un iki eski takiminin mucadelesinde ilginc bir oyun cikacagi ve seyir zevkinin taban yapacagi kanaatindeyim.

Bir tarafta Samet Aybaba'ya alismaya calisan ligin hala oturmamis ekibi Bucaspor, diger tarafta Ceyhun'un liderliginde hareket etmeye calisan Sivasspor.

Gecen hafta Kayserispor karsisinda dirayetsiz bir oyun sergiledi, Sivasspor. Solda Mehmet Nas, Ortada Ceyhun, Sagda Bruno Zita Mbanangoye ileri ucta BankASYA golcusu Pedriel ile hucum yapmaya calissalar da belli bir sureden sonra verim dustu.

Ligin eski hocasi zamaninda da vasat top oynayan ekibi Bucaspor'un defansi hala oturmus degil.Zaten oturmamis takima bir de hoca degisikliginin eklenmesi tamamiyle sikinti teskil ediyor.

Ev sahibinin ustunlugunu bekledigim bu mac izlenmemesi gerekenler listesinde...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails