22 Ekim 2010 Cuma

9.Hafta // Cumartesi Programı || Ortabek Tahminleri


Istanbul BB - Gaziantepspor


Son haftalarin kaybedeni Istanbul BB bu macta, skora ulasmak isteyecektir. Oturmus Gaziantepspor takimi ise pek de deplasman havasinda gecmesi beklenmeyen Istanbul BB karsilasmasinda puan arayacak..

Sert gecmesini bekledigim bir karsilasma.
Istanbul BB, Vinicius - Barbosa ikilisinin yoklugunu her mac hissediyor. Bu macta da Ismael Sosa'nin oynayacagini dusunursek Can-Metin ikilisi bayagi agir kalabilir.

Gaziantepspor'da Emre-Yalcin ikilisinin uyumu dikkatimi cekiyor,bu durum ileride yumusak olan Gaziantepspor oyununu sertlestiriyor.

Ortasahasi zaman zaman aksayan Istanbul BB bu macta da zorluk yasayacaktir.Onlar icin zor gececek bir mac, skor tahmin zor, ancak Belediye'nin son ataklari..,

MP Antalya - Konyaspor

Moralli MP Antalya, moralsiz Konyaspor'u agirliyor, forvetlerinin eksikliginde Tita yuku sirtlandi Antalya'da.

Konya'da ise Lietava cezali,yok efendim Kamerunluyum ama Ekvator Ginesi Milli Takimina cagrildim, gitmemek olmaz diyen Tazemeta da affedildi.

Antalyaspor icin ne kadar stresten uzak bir karsilasma ise Konyaspor icin o kadar stresli bir mac olacak.
Erdinc'in donusu Kere icin iyi olacak gibi gorunuyor,takim ileride ise tamamen Petr Grajciar'in ayagina bakiyor.Belli Erdal'i uzun sure izleyebiliriz ancak Konyaspor'da baskanin aciklamalari hirs dolu.

Antalya-Ankaragucu maci sonrasi dusen Konyaspor bu sefer dususu nlemek icin Mardan'da. Son yillarda Antalya deplasmaninda iyi sonuclar alan Konya bu sefer bayagi zorlanir.

Antalya kaybetmez...


Trabzon - Genclerbirligi

Gecen hafta 7 atan Trabzonspor, 7 yemekten beter olan Genclerbirligi'ni agirlayacak. Genclerbirligi 'nde isler bayagi karisik Curri 'nin sakatligi sonrasi toparlanamadilar. Ante Kulusic cok yetersiz kaliyor.

Gecen hafta 2'ser gol atan Jaja ve Umut bu hafta Teofilo'nun donusu ile forma giyerler mi bilemem?

Fazla konusulmamasi ve Trabzon 'un kazanacagini dusundugum bir karsilasma..

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails