29 Ekim 2010 Cuma

Mücadele || Bursaspor 1-1 Fenerbahçe

Geçen sezonun son perdesinin başrolündekiler, bu sezonki oyunlarına sert bir damga bastılar. Gerçekten mücadele, hırs, istek seviyesinin dorukta olduğu karşılaşmaya Fenerbahçe orta sahasının fizik gücü damga vurdu.

Alex-Emre-Cristian-Mehmet Topuz 4lüsüne ilerde pırpır oyunuyla katkıda bulunan Stoch maç içinde etkili oldu.



Bursaspor'un ortasaha elemanlarına Volkan-Sercan-Turgay-Batalla 4lüsünün yardımcı olmayışı, Ergiç ve Hüseyin'i zor durumda bıraktı.


Fenerbahçe'nin ortasahadaki güçlü duruşu onların daha önde oyun oynama isteğini olumlu sonuçlandırdı. Sezon başından beri yapmak istedikleri pas trafiği içeren sistemli oyunu oynamalrı neticesinde buldukları gol onları daha da rahatlattı.


İkinci yarıda da oyunda güçlü kalmaya çalışan Stoch-Semih dışında ; Alex dahil(!) dirençli savunma yapan Fenerbahçe yediği golle dirayetini kaybetti. Bana göre yalnış bir değişiklik olan Andre Santos-Stoch değişikliği ile zayıflayan Fenerbahçe, Sercan'ın kaçırdıkları pozisyonların olumlu değerlendirilememesi üzerine 1 puana tamah etti. Topuz'un şutu da değinilmeye değer bir olaydı.



Gerçekten mücadele oyunu olan bu karşılaşmada 10 numara mücadele 1'er puanalık oyun vardı...


BURSASPOR: 1 - FENERBAHÇE: 1

Stat
Atatürk

Hakemler
Cüneyt Çakır x, Bahattin Duran xx, Tarık Ongun xx

Bursaspor
Ivankov 6, Ali 6, Ömer 6, İbrahim 7, Vederson 7, Turgay 6,5, Hüseyin 6, Ergiç 7, Batalla 6 (Dk.71 Insua 5), Volkan Şen 4(Dk.76 Ozan İpek ?), Sercan 5 (Dk.90 1 Nunez ?)

Fenerbahçe
Volkan 8, Göhan Gönül 7, Yobo7, Bilica 7, Caner 6,5, Mehmet Topuz 6, Baroni 6 (Dk. 86 Kazım ?), Emre 8, Stoch 7(Dk.71 Dos Santos 4), Alex 7, Semih 7(Dk.86 Gökhan Ünal ?)

Goller
Dk.17 Semih (Fenerbahçe), Dk. 52 Ergiç (Bursaspor),

Sarı Kartlar
Dk.25 Turgay, Dk.58 Sercan, Dk.70 Ali Tandoğan (Bursaspor), Dk.45 Mehmet Topuz, Dk.58 Bilica, Dk.83 Dos Santos (Fenerbahçe)


ORTABEK MAÇIN ADAMI: EMRE BELÖZOĞLU (90+ DAKİKA)

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails