28 Ocak 2011 Cuma

Kuru Kavaktan Düdük Yapmak!




“...Çok transfer yapmışız, herkes böyle söylüyor. Allahını seven şöyle bir baksın, takımlarındaki hiç şans bulamamış oyuncuları aldık. Çünkü ihtiyacımız var, çünkü bu ligde mutlaka kalmak istiyoruz ve kalacağız... Yönetim ve teknik heyet arasındaki uyum sayesinde transferde önemli işler yaptık. Sezon başından bu yana 15 trilyon borç ödedi Konyaspor ve bu süreçte Süper Lig’de de mücadele etti. Şu andan itibaren gelen para, kulübümüzün kasasına girecek. Sezon başı yaptığımız transferlerden 6 tanesi, sadece maçbaşı ücretle anlaştı. Şu an aldığımız futbolculardan da bir tanesine bile bonservis bedeli ödemedik. Sadece santrfor için hatırı sayılı bir bütçe ayrıldı, fakat bu bütçeyi de biz değil, Konya Torkuspor Başkanı ayırdı. Sağolsunlar, futbolcuyu alarak Konyaspor’a önemli bir jest yaptılar.”

“Bir kulüp bir futbolcu için 2 milyon Euro harcıyor, biz 8 futbolcu aldık ve hepsini toplasan 2 trilyon etmiyor. Yaptığımız iş, en hafif anlatımıyla şu: Kuru kavaktan düdük yapıyoruz... Fakat bu gerçekleri bilmeyenler, kulübümüzün çok önemli rakamları sokağa attığını düşünüyor.

Biz attığımız her adımda Konyaspor’un menfaatlerini önde tutuyoruz. Bakın, aldığımız bütün futbolcular sezon sonuna kadar her maç oynasalar bile ortalama 4 trilyonluk bir bütçe çıkıyor ortaya...”

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails