25 Ocak 2011 Salı

Yeni Kartal Hazırlanıyor

GELENLER gidenler, transferde yaşanan sıkıntılar. Hepsi dün ikinci yarının ilk maçının başlama vuruşuyla son buldu. Kadrosu büyük ölçüde değişen Konyaspor lisansı yetişen oyuncularıyla Bursa önüne çıkarken, sahada 11, yedek kulübesinde ise 1 eksikle toplamda 17 kişilik bir kadroyla Atatürk Stadyumu’ndaydı. Son dakika transferi Zayatte ile lisansı yetişmeyen Perez tribüne çıkarken, Ziya Doğan alışılmışın dışında cesurca davranarak 2 forvetli bir takımla sahaya çıktı.

HÜSEYİN Göçek’in kötü bir yönetim göstermesi ve takdir haklarını konuk takım lehine kullanmasına karşın Konyaspor ligin ilk yarısındaki görüntüsünden çok daha iyiydi. Yeni transferler göz doldururken, kaleci Pawelek ve Ertuğrul sahanın en iyilerindendi. Güçlü rakibe karşı daha çok topa sahip olan Konyaspor, defansta açık vermezken, orta alanda da ayakta kalarak Bursa’ya geçit vermedi. Forvette Robak ve Tazemeta’nın uyum sorunu yaşadığı gözlenirken ancak Polonyalı güçlü fiziğiyle dikkat çekti.

Erdinç elinden geleni yaptı.
BİR başka Polonyalı, kaleci Pawelek ise hemen hemen hatasız bir maç çıkartırken, köşeden çıkarttığı topla takımının puan almasını sağladı. Oyunun ikinci yarısında iki takımda gol için istekli gözükürken, ani Bursa atakları kalemizde sıkıntı yaşattı. Konyaspor forvetine hava topu bırakmayan Bursa defansını yerden oynamayarak rahatlatan Yeşil-Beyazlı futbolcular, sonuçta son şampiyon önünde puan almayı başararak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptı.

TD/YeniMeram

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails