5 Ocak 2011 Çarşamba

Geçmişi Unutmak || Kazım'a ne Lazım ?


Sözlerime Kazım Kazım’ın Fenerbahçe’ye gelişinin nasıl olduğu ile başlamak isterim . Kazım 1 Haziran 2007 sıralarında hem Beşiktaş hem Fenerbahçe ister fakat Kazım gözünü kırpmadan Fenerbahçe’yi yani Türkiye’nin en büyük kulübünü seçtiğini dile getirir . Fenerbahçe’nin o sıralardaki asbaşkanı Neşet Yalçın Bey de ''Colin'in Fenerbahçe'ye, Fenerbahçe'nin de Colin'e vereceği çok şey olacak" der. Gel zaman git zaman Kazım Fenerbahçe’de bir sorun teşkil etmeye başlar. Sebebini ise Kazım’ın babası açıkça dile getirir; “Oğlumun parası zamanında ödenmiyor ! ” Bu sözler Fenerbahçe tarafından bastırılır, kamuoyuna gerekli açıklamalar yapılır fakat yine de ters giden bir şeyler vardır , bu da kendini açıkça gösterir. Kazım’ın disiplinsiz tutumları sonucu Aykut hoca da Kazım ile yolların ayrılacağı sinyallerini verir…


Galatasaray cephesinde de hem forvet krizi hem yabancı sınırlamaları hem de sakatlıklar camianın başını derde sokar . Nitekim bu 2010 yılına kötü bir veda ile sonuçlanır ve lig yarışından kopan bir Galatasaray olarak 2011’e “Merhaba!” der . Teknik Direktör Gheorge Hagi yeni stad Aslantepe de yeni bir heyecan olması için birtakım mevkilere takviyeler ister . Bunların başında da Milan Baros’un bol sakatlanıp takımını eksik bıraktığı forvet cephesi vardır. Eminim yönetim bu konuda kimi alabiliriz diye ciddi ciddi oturup düşünmüştür.

Bu isim hem Türk , hem de çok yönlü; yani birçok mevkide oynayabilen biri olmalıdır . Karar Kazım’dan yana kullanılır ve Kazım da 4 Ocak itibari ile imzayı atar .


Kazım Galatasaray’ın ihtiyacı olan bir transferdir. Fakat aynı disiplinsiz tutumları Galatasaray ‘da da devam ederse Galatasaray’ı daha da zor günler bekler . Kazım Galatasaray’da esas performansını gösterebilirse gerçekten faydalı olur . Türk olması da cabası..
Sözlerimi milli futbolcumuzun hem kendi kariyerini hemde Galatasaray gibi büyük bir kulübümüzün başarısını daha iyiye götürme yolunda elinden geleni yapacağını düşündüğümü belirterek bitirmek istiyorum .. Kazım Cimbom’a ne lazım? Çok iyi biliyorsun aslında....

Sinan Şener/Ortabek/2011

1 yorum:

Mehmet Koksal dedi ki...

kazım iyi bir transver bence fazla bencil davranmazsa galatasaraya faydalı olabilir...

Related Posts with Thumbnails