3 Kasım 2011 Perşembe

Beşiktaş, 'Egemen' lik İstiyor

  • Beşiktaş, son 2 sezonda 3 kez yenildiği ve 9 gol yediği Dinamo Kiev'i bu sefer sahasında gol yemeden mağlup etti. Siyah-beyazlılar ayrıca 12 maç sonra Ukrayna takımlarını deviren Türk takımı oldu.
  • Beşiktaş'ın sezon başında Trabzonspor'dan transfer ettiği Egemen Korkmaz için attığı gol farklı bir önem taşıyor. Tecrübeli defans oyuncusu maçta gösterdiği performansla hem takımını sırtladı hem de atığı golle 3 puanı kurtardı. Bugün doğum günü olan Egemen'e alınan galibiyet en güzel hediye oldu.
  • UEFA Avrupa Ligi'nde bir sonraki hafta maçlarında 1 Aralık tarihinde Beşiktaş, Maccabi Tel Aviv deplasmanına, Dinamo Kiev ise Stoke City'ye konuk olacak.



Stat: Fiyapı İnönü

Hakemler: Tommy Skjerven, Steinar Holvik, Geir Age Masovn Holen (Norveç)

Beşiktaş: Cenk Gönenx, Hilbert, Sivokx, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Ernst, Aurelio (Dk. 63 Necip Uysal), Veli Kavlakxx, Quaresma, Simao (Dk. 90+1 Holosko), Almeida (Dk. 87 Edu)

Dinamo Kiev: Shovkovskiy, Silva, Khacheridi, Yussuf, Bertao, Garmash (Dk. 46 Ninkovic), Vukojevic, Correa (Dk. 75 Brown), Aliyev, Yarmolenko, Milevskiy

Gol: Dk. 67 Egemen Korkmaz (Beşiktaş)

Sarı Kartlar: Dk. 33 Garmash, Dk. 40 Aliyev (Dinamo Kiev), Dk. 58 Veli Kavlak, Dk. 64 Egemen Korkmaz (Beşiktaş)


  • Yürekleri ağızlara getiren "O" son dakika pozisyonunu da aşağıda izleyebilirsiniz. Kaleci Shovkovskiy gol atabilse daha da muazzam bir pozisyon olacakmış ama böyle daha iyi oldu tabii ki.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails