3 Kasım 2011 Perşembe

Ziya Doğan Yakışanı Yaptı



  • ZİYA Doğan, ismini Konyaspor tarihine altın harflerle yazdırmıştır. Bunu ben değil bir önceki dönemin başkanı Bahattin Karapınar söylemişti. Ne zaman söylemişti? Ziya Doğan’ın kulübü enkaza çevirip ayrıldığı gün. Ve eklemişti Karapınar: “İlk defa şehrimizi, kulübümüzü, takımımızı emanet edebileceğimiz çok düzgün bir adamla, ağabeyle çalıştım.” Karapınar’ın çok sevdiği ve Konyaspor’a çok şeyler verdiğini söylediği Ziya Doğan dün bu kulübe hançeri arkadan sapladı.

  • ŞAMPİYON kadronun hepsini bir kalemde silip, 1 kamyon dolusu işe yaramaz adamı gözünü kırpmadan bu takıma getirip, kulübün altına dinamiti koyacaksın, takımı büyük bir borç yüküyle ligden düşüreceksin, bu yetmezmiş gibi aldığın 1 Milyon 300 Bin TL’nin üstüne kalan miktar olan 200 Bin TL için de kulübü haciz ettirmeye kalkışacaksın. Pes doğrusu. İnsan biraz utanır bee.
  • KİMSENİN alacağı kalsın, Konyaspor’a hibe etsinler derdinde değiliz. Hani o çok sevmediğimiz Giray Bulak’ın bile alacağını 2 yıl sonra isteğini, Yılmaz Vural’ın alacağı 650 Bin TL için hiçbir girişim yapmadığını duyduktan sonra, Ziya Doğan’ın bu hareketi zorumuza gitmedi değil. Umarım bu davranış, Konyaspor’u yönetenler ve daha sonra görev alacaklar için ders olur.
  • DAHA önce Diyarbakırspor ve Konyaspor’u batağa iterek küme düşüren şimdi de Ankaragücü’nü aynı sona hazırlayan Ziya Doğan dünkü hamlesiyle bence kendisini bitirmiştir. Artık Türkiye’de herkes Ziya Doğan’ı bu son yaptığı davranışla daha iyi tanıyacak ve akılarda hep küme düşüren teknik adam kimliğinin yanında, çalıştığı kulüpleri haczettiren hoca olarak ta hatırlanacaktı

  • KONYASPOR’un 9. haftada Rize deplasmanında yaşadıklarını görünce 1 puana elbette sevinemedik. Maçın ilk yarısında 2 farklı üstünlüğü elde eden ve rakibinin 10 kişi kalmasıyla çok rahat şekilde galibiyete ulaşacağını düşündüğümüz Konyaspor’un sahadan 1 puanla ayrılması puan sevincini yaşayamamıza neden oldu. Bu kayıptaki en büyük etken, sürekli geriye yaslanarak oynamak ve yanlış oyuncu değişiklikleriydi elbette. Umarım bu hatalardan ders çıkartılır ve ilerleyen dönemde bu tür kayıplar yaşanmaz
  • KONYASPOR son Rize deplasmanında da göster di ki, gücünün yettiği kadar üst sıraları zorlayacak. Sezon başındaki en büyük sıkıntı yönetim boşluğuydu. Bu sorununda ortadan kalkması ve güçlü bir yönetimin iş başına gelmesinin ardından, futbolcu ve teknik ekibinin futbol dışında bir düşüncesi kalmadı. Bayram nedeniyle bu hafta sonu müsabaka oynanmayacak. Önümüzdeki ilk maç ise Güngören ile iç sahada oynanacak karşılaşma.
  • RAKİBİN ligdeki durumuna bakılarak bu maçın kolay geçeceği düşünülmemeli. Konyaspor, önümüzdeki 2 hafta alt sıralarda yer alan Güngören ve Giresunspor ile karşılaşacak. Bu maçlardan 6 puan çıkartılması halinde 13. hafta iç sahada oynanacak Boluspor maçı ayrı bir önem kazanacak. Bolu maçı öncesi kayıp verilmemesi durumunda 13. haftaya lider girilme durumu var.
  • KONYASPOR’UN yeni yönetimi göreve hızlı başlamak zorunda kaldı. Yığınla bekleyen borçlar yönetimin hızlı hamleleriyle kulübün başına bela açmadan halledilmeye çalışılıyor. İlk planda Milos’un 2. taksiti ve futbolcuların prim alacakları ödenirken, Theoue’nun borcuda anlaşmaya varılarak taksitlendirildi. Ahmet Şan başkanlığındaki yönetim kısa sürede yaptığı bu çalışmalarla kulübün önünü açmaya çalışıyor. Taraftarından, basınına kadar bizim yapmamız gereken ise bu takıma sahip çıkmak ve desteklemek.
TDurmaz / YMeram

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails