11 Ekim 2011 Salı

Haklı İstekler


"Ödemeler noktasında herhangi bir ilerleme sağlanamaması nedeniyle oyuncularımız antrenmanlara çıkmayacaklarını bize ilettiler. Biz de moral bozukluğu içinde yapılacak çalışmanın verimli olmayacağını düşünerek çalışmalara bir süre ara veriyoruz. Oyuncularımızın düşüncelerine saygı duyuyoruz" dedi.

Kendisinin bu süre zarfında Konya'da, Konyaspor'la ilgili kim varsa hepsinin kapısını tek tek çalacağını ve durumu anlatacağını ifade eden Özdemir, bu konuda ne kadar etkili olabileceğini bilemediğini, ancak üzerine düşen görevi yapmak istediğini belirtti. Özdemir şöyle konuştu:

"Sıkıntıların biran önce giderilmesi gerekiyor. Yarından itibaren Konyaspor'la ilgili kim varsa hepsinin kapısını çalacağım. Ulaşabileceğim herkese ulaşıp bilgi edinmek istiyorum. Oyuncularıma bu bilgileri vereceğim. Göreve devam edip etmememle ilgili kararımı da görüşmelerimin sonunda bir durum değerlendirmesi yapıp kamuoyuna açıklayacağım. Durumumuz sezon başından beri sıkıntılıydı, bugün patlak verdi. Bütün Konya'nın duyarlı olmasını istiyorum. Kongreye kadar yönetime saygımız sonsuz. Oyuncuların verdiği reflekse karşı yapacak birşey yok. Karşımızda muhatap göremiyoruz. Kongreden önce bu sorunun çözülmesi lazım"


Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails