20 Ekim 2011 Perşembe

Şeker Umut Seferinde



Karayolu ile Ş. Urfa’ya gidecek olan temsilcimizde kafile başkanlığını Futbol Şube Sorumlusu Semih Namal yapacak. Konya Şekerspor, Şanlıurfa Elruha Otel’de konaklayacak. Temsilcimiz burada yapacağı ter idmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Ligin 7. haftasında deplasmanda lider Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek Şekerspor yeni teknik adam Mustafa Çapanoğlu ile yeni bir sayfa açmanın ve üst üste yaşadığı kötü günleri geride bırakmanın hesaplarını yapıyor.

Tepecik maçında kırmızı kart gören İshak Çakmak dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Sezon başlamadan önce sakatlanan tecrübeli futbolcu Okan Koç ise geçtiğimiz haftadan itibaren takımla birlikte çalışmalarına başladı. Tecrübeli futbolcu Okan Koç’un teknik adam Mustafa Çapanoğlu nezaretinde yapılan antrenmanlarda istekli ve hırslı görüntüsü gözlerden kaçmadı. Koç, teknik heyetin görev vermesi halinde lider Şanlıurfa karşısında forma şansı bulabilecek. Öte yandan yeşil-beyazlı temsilcimiz Şekerspor’un lider Şanlıurfaspor karşısında vereceği zorlu sınavı İzmir bölgesi ulusal hakemlerinden Volkan Alabaş yönetecek.

Tahminimiz: Üst

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails