1 Ekim 2011 Cumartesi

Hamleler Çarpıştı, Olay Değişti

İlk yarıdaki karşılıklı keyif vermeyen futbol, istemediğim bir şekil almıştı.Ozan İpek en azından 1 gol atarak skor tabelasındaki sıkıntıyı giderdi.

Gençlerbirliği ikinci yarının ilk dakikalarında daha etkili olan ve ağlara top gönderecek taraftı.





64. dakikaya girilirken Fuat Çapa, tam golü bulmaya yaklaşmışken bana göre gerekli bir hamleyle Mununga-Zec ile Yasin-Hurşut değişikliklerini , Ertuğrul Sağlam ise İnsua-Batalla değişikliklerine gitti. Bu hamleler sonucunda Ertuğrul Sağlam'ın tercihi oyuna olumlu yansıdı. Fuat Çapa yaptığı doğru hamlenin karşılığını alamadı.

Batalla tam üç golde etkinliğini göstererek farkli galibiyete damgasını vurdu.

Maçın dikkat çeken bir diğer yanı ise, Bursasporlu taraftarların oyuncuları ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ı tribünlere çağırmasıydı. Önce 'Sonsuza kadar, sonsuza kadar Ertuğrul hocayla sonuna kadar' diye bağıranlar, daha sonra futbolcularla birlikte tezahürat yaptı.

Maçın Adamı: Ozan İpek - Batalla (Bursaspor)

Maçın Hayal Kırıklığı: Özgür İleri - Azofeifa (Gençlerbirliği)

Stat: Bursa Atatürk

Bursaspor: Carson 6, Basser 7, Serdar Aziz 7, Stepanov 7, Vederson 6, Adem Koçak 7, N'Diaye 7, Ozan İpek 8 (Dk. 86 Okan Deniz ?), İnsua 5 (Dk.63 Batalla 8), Sestak 7 (Dk. 81 Ahmet Arı ?), Turgay 7

Gençlerbirliği: Ramazan Köse 3, Mehmet Akgün 4, Aykut 6, Soner 5 (Dk. 74 Oktay Delibalta 4), Burak 5, Mehmet Sedef 6, Azofeifa 4, Yasin 3 (Dk. 64 Hurşut 4), Özgür 5, Mununga 4 (Dk. 64 Zec 3), Tum 6

Sarı Kartlar: Basser / Mehmet Akgün, Zec

Goller: Dk.44, 68 Ozan İpek, Dk. 74 Stepanov, Dk. 83 Turgay Bahadır

Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu 6, Bülent Gökçü 6, Serdar Akçer 6

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails