5 Ekim 2011 Çarşamba

Herşeye Özlem


155 günlük aranın ardından Sakaryaspor’u deplasmanda yenerek üç puanı alan Konyaspor camiasını mutlu etti.

Teknik direktör Osman Özdemir de 13 resmi maç sonra kazanma sevinci yaşadı. Şimdi gözler iç sahadaki galibiyet özleminin sona erdirilmesine çevrildi.B.Asya 1. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konyaspor’da uzun bir aradan sonra galip gelmenin mutluluğu yaşanıyor. Liglerdeki son galibiyetini 17 Nisan’da deplasmanda oynadığı Kayserispor maçında alan yeşil-beyazlılar, 3-1 kazandığı bu maçın ardından tam 155 gün galibiyete hasret kalmıştı. Kayseri deplasmanından sonra oynadığı 9 resmi maçın 6’sını (Beşiktaş 1-1, Kasımpaşa 2-2, Sivasspor 1-1, Kasımpaşa 0-0, Erciyesspor 0-0 ve Bucaspor 0-0) berabere tamamlayan 3’ünde (Gençlerbirliği 2-1, Galatasaray 2-0, Tavşanlı Linyitspor 1-0) ise sahadan mağlubiyetle ayrılan yeşil-beyazlılar, ligin 5. haftasına dahil deplasmanda oynadığı Sakaryaspor maçını Recep Aydın ve Marcin Robak’ın attığı gollerle 2-0 yenerek galibiyet özlemini dindirdi. Ligde bu sezon oynadığı ilk 4 maçta da fileleri havalandıramayan Osman Özdemir’in öğrencileri aynı zamanda gol yollarındaki şanssızlığına da son vermiş oldu. Alınan bu galibiyet Konyaspor futbol takımını ve camiayı oldukça mutlu etti.

.

ÖZDEMİR DE 3 PUANI HATIRLADI

Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir de uzun süredir galibiyet hasreti çekiyordu. Geçtiğimiz sezon Adanaspor’un başında yer alan ve Turuncu-beyazlı takımla 11 lig karşılaşmasına çıkan tecrübeli çalıştırıcı, son olarak üç puanı 21 Kasım’da İstanbul Göngörenspor deplasmanında 3-0’lık sonuçla almıştı. Özdemir yönetimindeki Adanaspor 11 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik ve 4 yenilgi alırken, tecrübeli çalıştırıcı Güngören maçının ardından üst üste 9 karşılaşmadan üç puan çıkmayınca 27 Şubat’taki Tavşanlı Linyitspor maçının ardından Adanaspor’daki görevinden ayrılmıştı. Konyaspor’daki ilk 4 sınavında da üç puanı bir arada göremeyen Özdemir 13 resmi karşılaşmanın ardından galip gelmenin mutluluğunu yaşadı.

SIRA İÇ SAHA ÖZLEMİNE GELDİ

Gol atamama ve galip gelememe sıkıntısına Sakarya deplasmanında son veren Konyaspor’da şimdi tüm beklentiler iç sahadaki özlemin sona erdirilmesine yönelik. Konya Atatürk Stadı’ndaki son galibiyetini 5 Aralık 2010’da Gençlerbirliği’ni Erdinç Yavuz ve Mahamoudou Kere’nin attığı gollerle 2-1 yenerek alan Konyaspor bu maçın ardından taraftarına galibiyet sevinci yaşatamadı. İç sahadaki 11 maçlık galibiyet hasretinin de 16 Ekim Pazar günü Kartalspor ile oynanacak maçta sonlandırılması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails