13 Ocak 2012 Cuma

Elazığspor - Konyaspor | Maç Öncesi



Elazığpor - Konyaspor
Hakem: M.İlker Coşkun
Tarih:15/01/2012 Pazar

Saat:13.30

Yer:Elazığ Atatürk Stadı


16 haftada sadece bir kez yenilen ve deplasmanda hiç maç kaybetmeyen Konyaspor, ligin 17. haftasında Elazığspor’a konuk oluyor.Elazığspor'un hazır bir ekip olduğu aşikar. Ancak transferde de boş durmadılar;

ELAZIĞSPOR
Gelenler :

Önder Çengel - (Kartalspor’dan)
Ahmet Şahin - (Samsunspor’dan)
Rıdvan Şimşek - (Beşiktaş’tan) (Resmi Değil)
Mehmet Boztepe - (Eskişehirspor’dan) (Resmi Değil)
Thalles Henrique - (Vila Nova, Brezilya 2.Lig) (Resmi Değil)

Gidenler :

Burak Akdiş (Kartalspor’a transfer oldu)
Yavuz Eraydın (Tavşanlı Linyitspor’a transfer oldu)
Ferdi Başoda (Kartalspor’a transfer oldu.)
Kemal Canlı
İlhan Ummak
Ömer Cuğ
Ali Ölmez (Altay’a transfer oldu.)


Elazığspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara; Elazığ’a alışmaya çalışan Brezilya 2. Lig ekiplerinden Vila Nova’nın forveti Thalles Henrique için düşüncesini de açıklamış. Oyun içinde biraz ağır bulmuş.

Zorlu maçın hazırlıklarına Antalya kampının ardından Konya’da yeniden başlayan Konyaspor da, lideri devirip koltuğa puanları eşitlemek istiyor.

Devre arasında kadrosundan önemli bir oyuncusu olan Hakan Aslantaş’ı kaybetmesini uzun uzadıya değerlendirmiştik bu sayfalarda. Keza Gökhan'ın kalması da yer almıştı gündemimizde.

Konyaspor'un takıma transfer gibi bir derdi yok :). Geçen sezonlarda bu olayın sıkıntısını çokça çektiler. Başlangıçta ortada bir maç olarak görülüyor. Ancak Konyaspor'da Hakan'ın ayrılmasıyla oluşacak yeni defans bloğunda Hakan Aslantaş’ın yerine Antalya kampında hazırladığı Tolga Ünlü’ye şans tanıyacak Osman Özdemir .Savunma kurgusunu ise Tolga, Erdinç, Selim ve Muhammet dörtlüsü ile oluşturmayı düşünüyor. Kere’nin Afrika kupasında mücadele edecek olması zaten kısıtlı rotasyonu iyice daralttı. Tamam Kéré çok forma şansı bulamıyor ama her zaman elde bir joker olarak duruyor.Ertuğrul Aslan 'ın uzun süren sakatlığı sona yaklaştı ancak bir süre daha yok. Teknik kadro ve futbolcuların tüm maç başı ve prim alacaklarının ödendiği bilgisi sevindirici bir haber.

Konyaspor maç şu 11 ile başlayabilir;
Mariusz Pawelek
Tolga Ünlü,Erdinç Yavuz, Selim Ay, Muhammet Yürükuslu,
Gökhan Emreciksin, Alvaro Mejia Perez, Serkan Şahin, Ali Dere
Serbay Yağız(Recep Aydın)
Marcin Robak


Elazığspor;
Ahmet Şahin
Onur, Erdal, Ahmet Görkem , Veysel
Köksal Yedek, Oktay, Alper, Alaattin, Arif
Önder


Maç Pazar saat 13.30'da TRT 1 'de yayınlanacak. Zevkli geçmesini beklediğim bir karşılaşma. Konyaspor ve Elzığspor'un iyi hazırlandığını düşünüyorum. Zemin şartları büyük ihtimalle iyi olmayacak, ancak temennim bu durumun sağlık şartlarını etkilememesi yönünde.

İki takıma da Pazr günkü mücadelede başarılar. Futbol kazansın ...

Not: Transferler, bankasyabirinciligi.com 'dan alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails