7 Ocak 2012 Cumartesi

Üç Takım - Üç Hoca


Daha önce " Samsun Boys" 'da ufak bir şeyler yazmıştık. O günden bu güne olaylar biraz değişti Samsunspor adına. en azından daha derli toplu gözüküyorlar. Son maçlarda Murat Yıldırım faktörü biraz ortaya çıkmıştı. Mustafa Sarp'tan sonra orta saha daha iyi. Son dönemde gerçekleşen Gekas transferi de hücum açısından pozitif yansıyacaktır.

Ankaragücü, KDÇ Karabükspor, Samsunspor üçlüsünü zorlu bir 2. yarının beklediği aşikar. Ankaragücü'nün yaşadığı zorluklar ortada. KDÇ Karabükspor'da Bülent Korkmaz'ın artıları eksileri arasındaki fark, KDÇ Karabükspor'un farkını ortaya koyacak. Transfer dönemi için Emenike parası ellerinde hala. O parayı ne denli değerlendirmek isteyekler bilemem. Yücel İldiz olsa daha farklı bir bakış açıları olacaktı diye tahmin ediyorum. Bülent Korkmaz'ın açlığı, heyecanlı tavırları o zulanın kaybına neden olabilir. Gaziantepspor ise yüksek potansiyelli bir takım olduğu açık. Abdullah Ercan da aç ama temkinli oyunu benimsiyor. Onların artıları da bu olsa gerek.

Ankaragücü'nün gençleri ve başlarındaki Hakan Kutlu, Bank Asya için hazırlık yapmalılar. Gerçekleri sezen ve gören bir hoca Hakan Kutlu. Takımda kalanlar ve A2'den yükselenler takım kimliğini sahiplenen kişiler.

Bu 3 takım 2. yarı için her şeylerini ortaya koyacaklardır.

Başarılar.

"İlk yarıda zirve yaptık, ikinci yarıda da dibe vurduk. Kalemizde gördüğümüz 4 golün 3'ünde bizim hatamız var. Ancak karşımızdaki herhangi bir takım değil. Türkiye'nin en iyi takımı, iyi fuıtbolcularına sahip olan ve en iyi pas yapan takımına karşı oynadık"

Vladimir Petkovic / Samsunspor- Galatasaray Maç Sonu

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails