7 Ocak 2012 Cumartesi

Hakan Aslantaş ve Gerçekler #3


Güle Güle Aslantaşım…

HAKAN Aslantaş hikayesi bir bitse de Konyaspor’da işine baksa ne olur.. Nedir çekilen?.. Konyaspor’un trasfer yasağını malzeme yaptı çıktı..”El bebek gül bebek” el üstünde tutuldu, takım 2. kaptanlığı verildi, taraftarların sevgisini kazandı. Buna karşın, bu kadar vefasızlık olur mu.. Düne kadar bir yönetici çıkıp ta rest çekmedi. Niye mi?.. Konyaspor’un selameti için. Önceki gün yönetimden Başkan Ahmet Şan’la birlikte, Zeki Çimen, Hasan Dağlı, Güven Öten, Konyaspor’u Belek kampına katıldılar. Konyaspor’un hazırlık maçı vardı.İzlediler ve Hakan’la masaya oturdular. Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, kesin kararlıydı, gitmişken bu işi bitirecek, kesip atacaktı. Nitekim de öyle olmuş “Transfer bedelini getir, nereye gidersen git” demişler. İşte böyle olacaksın, okşadıkça tepene çıkar, işi uzattıkça uzatan Hakan Aslantaş’a en güzel tavrı koymuşlar.

BURSASPOR Kulübü ayıp ediyor. Öncede yazdım, hiç etik davranmıyor. Hakan’ın durumunu öğrenmek bile istemeden, bu futbolcuya resmen sarkıyorlar. Bunun yolunu açan da Hakan Aslantaş ile menajeri Coşkun bey. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, hiçbir kulüple futbolcu alış verişinde kötü olmayacağını söylüyor. Ardından da Hakan’ın ifadesine göre, kendisini transfer edip, ilk lig maçında oynatacağını söylüyormuş. Hakan Aslantaş’ın Bursaspor’a transferiyle ilgili muhatap, Hakan ve menajeri ile Bursaspor.

BİLETİNİ kesmişler Hakan’ın..Bende diyorum ki “Güle Güle Aslantaşım”.. Bulunmaz Bursa kumaşıymış gibi, bir futbolcu üzerinde bu kadar durulmaz. Bir futbolcuda Konyaspor’u bu kadar üzmez. Konyaspor tavrını ortaya koydu, Hakan efendi bakalım ne yapacak?.. Transfer bedelini getireyim diye, kamptan Bursa’ya gitmek istemiş, yönetim bırakmamış. Transfer bedelini getir, istediğin yere gidersin yanıtını almış, oturmuş oturduğu yere. Şu anda Konyaspor transfer bedelini bekliyor. Bursasporlu gönderir, menajeri mi, kim gönderirse göndersin, para gelince Hakan bavulunu toplayacak. Para gelmezse Hakan Konyaspor’da kalacak, kalınca ne olacağı ise belirsiz. Hakan’ın bu durumu Konyaspor teknik heyetini ve futbolcuları da rahatsız ediyor. Disiplinde huzurda kalmıyor. Karşıyaka ile yapılan hazırlık maçında Hakan kadroya bile alınmadı. Şu anda Hakan Bursasporlu oldu diyebilmemiz için, paranın gelip sözleşmenin fesih edilmesi lazım.

HAKAN Aslantaş’ın Konyaspor’da oynadığı dönemdeki verimine gelince. Şahsi düşüncem, Hakan Konyaspor’a çok yarar sağlamadı. Hakan’ın döneminde bu takım ligden düştü. Bank Asya Ligi’ndeki maçlarda, Hakan’ın hatalarından yenen goller var ki, bazı maçları bile zor kurtardık. Hakan’ın kafasında Bursaspor takıntısı olduğu sürece, Konyaspor’a yararlı olacağına inanmıyorum. Yerine Tolga’mız var. Tolga bir sağ defans oyuncusu. Deneyimsizse onu da becerir. Hakan’ın gitmesiyle Konyaspor’un bir futbolcu daha kazanacağını düşünüyorum. Göreceksiniz Tolga Ünlü, ligin ikinci yarısında neler yapacak. Yedeği de var. Rıfat ki, eski Bal ligi, yeni A-2 liginde sürekli sağ bekte görev aldı.

KAMP yarın bitiyor ve Konyaspor Konya’da kendi tesislerinde çalışmalara başlayacak. Belek kampında iki hazırlık maçı oynadı, izlemedim ama dinlediğim kadarıyla çok başarılı oynamışlar. İki İzmir takımını da yendiler. Hakan sadece yarım devre Altay maçında oynadı. Karşıyaka maçında kadroda yoktu. Tolga görevi üslendi ve başarıyla da yerine getirdi. Yarın takıma Ertuğrul’da girecek. Ertuğrul’un girmesiyle takımın orta alan sıkıntısı olmayacak ve daha da güçlenilmiş olacak.

ARİF ÇELİK, eski başkan yardımcısı olarak Belek kampında takımı yalnız bırakmadı. Sık sık kampa gitmenin yanında, iki hazırlık maçını da izledi. Önceki gün Konya’dan giden basın mensupları, yöneticiler, teknik kadro ve futbolculara yemek verdi ve yakından ilgilendi. Arif Çelik’in bu örnek davranışı, umarım diğer eski yönetici ve işadamlarına örnek olurda, Konyaspor’u ilgi gösterirler.

KONYASPOR’UN ligin ikinci yarısının ilk 3 zor maçı var. Bu maçlardan 5 ya da 7 puan çıkarırlarsa gerisi gelecektir. Elazığspor ve Kasımpaşa maçları çok önemli. Konyaspor’un seri yenilmezlik unvanını bu iki maçta korursa. Ligin ikinci yarısında, ilk yarı kazanılan 27 puanın daha alınacağını düşünüyorum. Şu Hakan sorunu bitti ya da bitmek üzere ya, inanın çok sevindim. Önceden beri düşüncem, Gökhan’ın kalması, Hakan hiçte önemli değildi. Bir kez daha yineliyorum..”Güle Güle Aslantaşım”.

OBerk-YMeram

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails