31 Ocak 2012 Salı

Bogdan Stancu ve Orduspor Puanları


Siz de çok iyi biliyorsunuz ki; Sezon başında Galatasaray'dan kiralandı Bogdan Stancu Orduspor adına. Geçen sene bu zamanlar apar topar FC Steaua Bükreş'in Antalya kampından yol almıştı Florya'ya. Heyecanlıydı. Ülkesinin gelmiş geçmiş ve belki de gelecek futbolcuları arasında en tepede yer alan adamın yanına geliyordu Hagi'nin. O gelişinde aklında ne ayrılık ne başarısızlık ne de Bank Asya 1. Lig'den Play-Off la STSL yolunu tutacak Orduspor vardı.

Geçen sezonun Galatasaray kabusu geldi geçti. Yeni kadrolar, yeni hocalar... Her şey tepetaklak oldu Galatasaray adına, Orduspor adına, ve belki de hala haykırmak istediğim 'Türk Futbolu' adına. O, geçen sezon devre arasında Karpatlar'dan Florya'ya beraber geldiği büyüğü Culio ile beraber STSL'nin yeni lezzeti Orduspor'a yol aldı bu sezonun başında.

Orduspor'da şüphesiz herkes tarafından esame listesine bakılınca bir başka yer ediniyordu bu ikili. Stancu 'da her maç 90 oynadı. Vazgeçilmez göründü. Diyadin tarafından, şimdilik Cuper tarafından. 7 maç kazandı Orduspor. 7 maçta gol attı Stancu. Stancu gol atınca yenilmedi Orduspor.6 kez kazandı. 1 de berabere kaldı. Stancu atmadan kazandığı tek maç ise Hakan Özmert'in attığı Büyükşehir Bld.Spor karşılaşması idi.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails