20 Şubat 2012 Pazartesi

Emekler & Yayınlar

Her hafta 1 maç yayınsız bırakılırdı genelde. Bu hafta İstanbul'dan 2 maç TRT canlı yayın akışına girememiş. Ligin 2. ve 3. sırasındaki takımların maçları yayın akışında yok. Kötü bir yorumum yok açıkçası. Sene başında TRT'den bu kadar iyi bir performans da beklemiyordum. İyi götürüyorlar. Belli bir düzene oturttular gidişatı. Alt liglerde tecrübeli yorumcu sıkıntısı çekiyorlar biraz. 4 büyük takımın çevresinden hayata bakanlarla yürütülecek iş değildir, zaman zam çim olmayan sahalarda oynanan futbolu yorumlamak.

Olsun gidişat iyi. İyi maçlar çıkıyor Bank Asya 1.Lig'de. Sert top oynanıyor. Hiç bir maç sonucunu belli etmeden başlıyor artık son haftalarda.

Spor Toto 2. Lig'de ise alt taraflar kopmaya başlamıştı önceki haftalarda . Alt sıralar şekillense de üst sıralarda ki takımlar zirveyi kapatmak için amansız bir yarış veriyor her 2 grupta da. Bazı şehirlerin TV kanalları yayınlıyor Spor Toto 2. Lig'de takımlarının içeride oynadığı maçları. Takip ederseniz görürsünüz mücadeleyi, verilen emekleri. Ne uğruna ? Nerelerde ? Nasıl ? ...

İnşallah bu 3 grupta da emeklerinin karşılığı boşa gitmez amansızca, yüreklerini ortaya koyarak mücadele eden yiğitlerin.

Bank Asya 1.Lig #23 || Naklen Yayın ;

25 Şubat 2012, Cumartesi

13:30 Akhisar Belediyespor - Adanaspor / TRTSPOR
19:00 Ç.Rizespor - K.Erciyesspor / TRTSPOR

26 Şubat 2012, Pazar

13:30 Kartalspor - Konyaspor / YAYIN YOK
13:30 İstanbul Güngören - Kasımpaşa / YAYIN YOK

13:30 Giresunspor - Elazığspor / TRT6
13:30 Boluspor - Göztepe / TRTSPOR
13:30 Denizlispor - Bucaspor / TRT1
16:00 Karşıyaka - Tavşanlı Linyitspor / TRTSPOR
19:00 Sakaryaspor - Gaziantep B.B.Spor / TRTSPOR

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails