4 Şubat 2012 Cumartesi

TKİ Tavşanlı Linyitspor - Konyaspor | Maç Öncesi


TKİ Tavşanlı Linyitspor - Konyaspor

Tarih:05/02/2012 Pazar

Saat:13:30

Yer:Tavşanlı Ada Stadı

TRT SPOR

Ligin ikinci yarısına iyi başlayarak 2 maçta 6 puan alan TKİ Tavşanlı Linyitspor hafta sonu Buca deplasmanında sansasyonel bir galibiyete imza atarak 3.maçından da galibiyetle ayrıldı.

Maçın ilk yarısını 2-0 geride kapatan TKİ Linyitspor ikinci yarıda yaklaşık 40 dakikaya tam 7 gol birden sığdırmayı başardı. TKİ Linyitspor aynı zamanda Türkiye lig tarihinde bir devrede en çok gol atma rekorunu da eline geçirmiş oldu. İlk yarıda çok kötü bir futbol sergileyen ve önce kaleci Yavuz'un ardından da savunmanın hatasıyla 2-0 geriye düşen Linyitspor, ikinci yarıda rüzgarı da arkasına alarak müthiş bir performans sergiledi. Buna Bucaspor kalecisi Ömer'in üst üste yaptığı hatalı çıkışlar da eklenince TKİ Linyitspor adına galibiyet farklı bir şekilde geldi .

Takip ettiğiniz üzere; Konyaspor ise arka arkaya aldığı Elazığspor ve Kasımpaşa karşısındaki şanssız yenilgilerinin ardından Erciyesspor karşısında galip geldi.

Ev sahibi Linyitspor'da cezalarını tamamlayan Ferhat ve İbrahim bu maçta takımdaki yerlerini alabilecekler. Konyaspor'da ise maç kadrosunda (Mariusz Pawelek,Ercüment Kafkasyalı,Erdinç Yavuz,Selim Ay,Abdülkerim Bardakçı,Rifat Erdem,Tolga Ünlü,M.Abdullah Çoban,Alvaro Mejia Perez,Feyyaz Belen,Serkan Şahin,Gökhan Emreciksin,Ali Dere,Abdülkerim Kılıç,Serbay Yağız,Recep Aydın,Can Parlayan,Marcin Robak) yer alıyor.

Konyaspor ilk yarıda aldığı tek yenilgiyi sahasında Tavşanlı Linyitspor'a karşı almıştı ve bu maçı rövanş olarak görüyorlar.
Yakın puan farkı bulunan takımlar olası hesap edilebilecek ikili-üçlü averaj hususlarına da dikkat etmeliler.Ayrıca bu maçta Konyaspor taraftarı için 120 kişilik kontenjan ayrıldı.

Teknik direktör Osman Özdemir'in açıklamaları da bu yönde. İki takımın da mücadeleyi bırakmayacağını düşündüğüm maçta, zeminin son durumu da önemli tabii ki. 'www.kutahyaninsesi.com' sitesinden aldığım fotoğrafta, kar seviyesinin inceldiğini gördüm ancak zemin kalitesi hakkında yorum yapamam. Öngörüm yetersiz.
Maçta beraberlik öncelikli olasılık. Az göl tercihleri de ihtimaller dahilinde.

Konyaspor muhtemel 11;

Mariusz Pawelek
Tolga Ünlü,Erdinç Yavuz, Selim Ay, Abdullah Çoban
Gökhan Emreciksin, Alvaro Mejia Perez, Serkan Şahin, Ali Dere
Recep Aydın
Marcin Robak

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails