12 Şubat 2012 Pazar

Konyaspor- Bucaspor | Maç Öncesi

Konyaspor - Bucaspor
Tarih:12/02/2012 Pazar
Saat:16:00
Yer:Konya Atatürk Stadyumu

TRT SPOR

Üst sıralarda Boluspor'un kaybettiği, Kasımpaşa'nın kazandığı bir haftada artık öncelikli görevi 3.-6. arası yerini korumak olan Konyaspor, 16.00'da sadece kadınlar ve çocukların seyredebileceği maçta Bucaspor'u ağırlıyor.

Konyaspor evinde 3 maçtır kazanıyor. Ayrıca 4 golle sahasında en az gol yiyen takım. Kondisyon süreci süren Ertuğrul yine kadroda olamayacak.

Bucaspor'da ise; Sakaryaspor maçında sağ kolu kırılan ve sahalardan 1.5 ay uzak kalacak Aykut Çevik’in yerine Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, orta sahada Berkay Samancı’ya ya da önce kadro dışı bırakılan, Sakaryaspor maçı sonrasında affedilen Civar Çetin’e görev verecek. Kart cezası biten defans oyuncusu Efe de kadroda. Bugüne hem genelde (33 gol), hem de deplasmanda (15 gol) attı Bucaspor. 33 golün 24′ünü altına imza koyan Zafer Çevik (7 gol), Abdülkadir Özgen (8 gol) ve Emre Güral’a (9 gol) savunma hattıyla başarı sağlayan Konyaspor için ciddi bir tehdit oluşturacak.

Takım kimlikleri olarak Bucaspor bol golü, Konyaspor ise çetin mücadeleyi ifade ediyor. Tam bir çarpışma meydana meydana gelecek gibi görünüyor Konya Atatürk Stadyumunda. Bucaspor hücum faaliyetleri açısından Konyaspor'dan üstün bir takım ancak defansif açıdan maç içinde zafiyet gösterebiliyorlar. Konyaspor'un hücumda bir şeyler yapabilmesi için istemesi lazım. İstemedikçe hiçbir şey yapamıyorlar.

Konyaspor'un standart 11 'iyle çıkmasını bekliyorum yine ;

Mariusz Pawelek
Tolga Ünlü,Erdinç Yavuz, Selim Ay, Abdullah Çoban
Gökhan Emreciksin, Alvaro Mejia Perez, Serkan Şahin, Ali Dere
Recep Aydın
Marcin Robak


Bucaspor'un kamp kadrosunda ise ; --Ömer Kahveci, Bulut Basmaz, Samet Dinçer, Erman Güraçar, Zafer Çevik, Fahri Akyol, Serkan Yanık, Efe Halil Özarslan, Burak Ayaz, Erdal Çelik, Alparslan Erdem, Musa Yiğit, Mehmet İncebacak, Civar Çetin, Berkay Samancı, Salih Uçan, Emre Güral, Akın Açık, Zekeriya Kacaroğlu, Melih Vardar, Abdulkadir Özgen ve Mert Özcanlar-- var. Sait Hoca'nın standart kadrosunun dışına çıkacağını düşünmüyorum.

Bulut Basmaz
Fahri Akyol , Erman Güraçar ,Serkan Yanık, Alparslan Erdem
Emre Güral, Mehmet İncebacak ,Berkay Samancı, Zafer Çevik, Melih Vardar
Abdulkadir Özgen

İnşallah, güzel, seyir zevki yüksek bir karşılaşma olur. İki ekibe de başarılar...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails