26 Şubat 2012 Pazar

Kartalspor - Konyaspor | Maç Öncesi



Kartalspor- Konyaspor
Tarih: 26/02/2012 Pazar
Saat: 13:30
Yer: Kartal İlçe Stadı

Yayın: trt.net.tr

Belki de bu hafta Bank Asya 1.Lig'de mücadele açısından en çetin geçmesini beklediğim karşılaşma. İki takım da mücadeleyi 90 dakika boyunca bırakmıyor. Konyaspor verdiği mücadelenin hakkını son haftalarda alsa da Kartalspor bu seviyenin biraz altında kaldığını söyleyeyim. İlk yarının ortaları ve dere arası takımda olan gelgitler biraz da olsa etkilemişti takımı.

Takip ederseniz Kartalspor'un Konyaspor'un oynadığı rakiple bir hafta sonra oynadığını görürsünüz. Geçen hafta Bucaspor'u yenmişti deplasmanda Kartalspor. Konyaspor da Sakaryaspor'u evinde...2 takım da Elazığ'da son dakikada yan top golüyle yıkılmıştı peş peşe.

Gelelim maç içi değerlendirmelere ; Konyaspor toplamda 4 maçtır kazanıyor. Kartalspor ise evinde 4 maçtır kazanamıyor, toplamda 4 maçtır kaybetmiyor. Konyaspor’da Mehmet Abdullah Çoban kırmızı kart cezalısı.Kartalspor’da ise Deyvison Denilson sakat, Ethem Ercan Pülgir ve Olgay Coşkun kart cezalısı. Konyaspor 13 golle ligin en az gol yiyen takımı. Konyaspor son 4 maçta kalesinde 1 gol gördü. Konyaspor’un deplasmandaki 11 maçın 7’sinin ilk yarısı berabere bitti.Sezonunun ilk yarısında Konya’da oynanan mücadelede her iki takım da gol atamamış ve karşılaşma 0-0 sona ermişti.


Kasımpaşa’nın Çaykur Rizespor’a kaybetmesi, Konyaspor açısından ilk 2 sıralara uzanma olasılığını arttırdı. Takım savunmasını iyi yapan bir takım Konyaspor, bu amaç doğrultusunda sonuna kadar mücadele edecektir. Ayrıca Kartalspor'un bu sezonki parlayan yıldızı Ethem Ercan Pülgir'e milli takım yolu açıldı. Genç stoper U19 Milli Takım aday kadrosuna çağırıldı. Bu oyuncu bugün cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Konyaspor'da ise Serkan Şahin A2 Milli Takım kadrosunda dahil edildi. Abdülkerim Kılıç ise U18 karşılaşmalarında forma giydikten sonra tekrardan takıma katıldı. Genç oyuncu 2 karşılaşmada da 90 dakika forma giydi.

Konyaspor'un Kartalspor maç kadrosunda ;Mariusz Pawelek, Ercüment Kafkasyalı, Erdinç Yavuz, Selim Ay, Tolga Ünlü, Muhammet Yürükuslu, Serkan Şahin, Alvaro Mejia Perez, Rifat Erdem, Abdülkerim Bardakçı, Abdülkerim Kılıç, Recep Aydın, Ali Dere, Feyyaz Belen, Can Parlayan, Marcin Robak, Gökhan Emreciksin ve Serbay Yağız bulunuyor. Artık beraber oynamaya alışmış kadronun bozulacağını düşünmüyorum. Sadece Abdullah Çoban'ın yerine sakatlıktan dönen oynayacaktır ;

Mariusz Pawelek
Tolga Ünlü,Erdinç Yavuz, Selim Ay, Muhammet Yürükuslu
Gökhan Emreciksin, Alvaro Mejia Perez, Serkan Şahin, Ali Dere
Recep Aydın
Marcin Robak

İnşallah, güzel, seyir zevki yüksek bir karşılaşma olur. İki ekibe de başarılar...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails