8 Şubat 2012 Çarşamba

Kopamayan & Eklenen | Elazığspor 0-2 Karşıyaka

Ligin ikinci yarısında Cihan Yılmaz, Fatih Şen gibi oyuncularla orta alanı güçlendiren Karşıyaka, 3 haftada 9 puanı ortaya koyduğu oyuna karşılık maçın son dakikalarında alan Elazığ deplasmanındaydı. Her güzel oynadığın , iyi mücadele ettiğin maçtan da 3 puanla ayrılacaksın diye bir kaide yok sayın Hüsnü Özkara abartmamak lazım isteği.

Oynandı, oynandı..Sorun yok. Elazığ'da güzelde bir mücadele ortaya koydu iki takımda. Adiyah'tan sonra Şaban Genişyürek oynuyor Karşıyaka'da ileri uçta.Zaman zaman gereğinden fazla gayretli. Faydalı olmak herkesin istediği ama biraz daha takım oyuncusu olmalı. Pırpır eleman; Agbetu, buzda dansta da etkili. Nispeten ağır Elazığ defans bloğu hiç vazife görmedi onun karşısında.

Bank Asya 1.Lig'de etkili girdi Karşıyaka 2.yarıya. Elazığ ise bu hafta cepten yemiş gözüktü fakat bu iyi bir sinyal değil Gakkoşlar açısından. Oyun içinde bazen kendilerini kaybediyorlar. Bank Asya 1.Lig hata götürmeyecek cinsten zorlu bir lig.

Üst taraflar daha da şenlenecek. Çünkü; Elazığ koparamadı kendini komşularından. Karşıyaka'da bir nevi ben de varım arkadaş dedi dahil oldu oyuna.

Haydi hayırlsı..

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails