9 Aralık 2011 Cuma

Adanaspor - Konyaspor | Maç Öncesi


Adanaspor - Konyaspor

Tarih:10/12/2011 Cumartesi

Saat:19:00

Yer:Adana 5 Ocak Stadyumu


İki takımın son maçlarına bakılırsa bir hayli seyir zevki yüksek bir karşılaşma bekliyorum. Adanaspor evinde 4 maçtır kaybetmiyor. Bu onlar için önemli bir avantaj. Adana Demirspor faktörüyle gergin bir karşılaşma da olabilir. Konyaspor deplasmanda 3 maçtır berabere kalıyor, deplasmanda 7 maçtır kaybetmiyor, toplamda 11 maçtır kaybetmiyor. Zor gol yiyen bir ekip Konyaspor. Rizespor deplasmanı dışında kalede çok zaaf vermediler. İki takımda kart cezalısı isimler var . Adanaspor’da Mbilla cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Konyaspor’da ise Recep Aydın cezalı.Adanaspor'da sakatlığı devam eden eski Konya Torku Şekersporlu Onur Akbay takımdaki yerlerini alamayacak.
Adanaspor ve Konyaspor son 3 maçlarında da gol atmayı başardılar. Bu maçın üst olacağı anlamına gelmez ama bol gol pozisyonu olur diye düşünüyorum. Adanaspor son 2 iç saha maçında kalesinde gol görmedi. Konyaspor da ne zaman gol atacağını tahmin edemediğim takımlardan.

Ayrıca; Adanaspor’da kadro dışı bırakılan Anıl Karaer, Tuna Üzümcü, Emre ve Semih affedildi. Görev alabilirler bu karşılaşmada.Konyaspor'da Kaleci Pawelek, hafta içi antrenmanların tamamına katılamadı, son kararı Osman Hoca verecek. Ercüment de görev verilirse sıkıntı teşkil etmez . Stoperlerle uyumunun iyi olduğunu düşünüyorum.
Konyaspor'un muhtemel 11'i budur;

Mariusz Pawelek
(Ercüment Kafkasyalı)
Hakan Aslantaş,Erdinç Yavuz, Selim Ay, Muhammet Yürükuslu,
Gökhan Emreciksin,Serbay Yağız, Alvaro Mejia Perez, Serkan Şahin, Ali Dere
Marcin Robak

Kadro: Rifat Erdem, Tolga Ünlü,Can Parlayan,Niyazi Nayernazlı,Feyyaz Belen,Abdülkerim Bardakçı

Konyaspor son haftalarda yenilgi yüzü görmedi. İyi bir takım savunmasını ortaya koyan Konyaspor kalesini de gole kapatmış durumda. Adanaspor ise golcüsü Mbilla’nın yokluğunda sıkıntı yaşayabilir. Az gollü,bol pozisyonlu bir maç bekliyorum.

Bu arada maçı TRT 6 naklen yayınlayacak.Uydu alıcılarının kumandanlarının dil seçeneğinden dilerseniz maçı Türkçe anlatımla izleyebilirsiniz.

Eklenti olarak şunu da belirteyim; Adanaspor - Konyaspor maçı ile alakalı Şimşekler Grubu'nun bir duyurusu oldu. Karşılığında Nalçacılılar da bir mesaj yayınladı.
"Yarın oynanacak olan Adanaspor - Konyaspor maçına kesinlikle hiçbir Şimşekler Grubu üyesi abi ve kardeşlerimizin gitmemesini önemle rica ediyoruz ve her platformda olduğu gibi buradan da haykırıyoruz... ŞİMŞEĞİN ŞİMŞEKTEN BAŞKA DOSTU YOK...
ŞİMŞEKLER GRUBU"

"Yarın oynanacak olan Adanaspor-Konyaspor maçında Adanademirspor taraftarının bizi desteklemesi için bir talebimizin olması söz konusu olamaz.
Nalçacılılar Grubu olarak yıllardır kendi takımımızın içerde dışarda peşini bırakmadık ve bırakmayacağız. Bize katılmak isteyen Adanademirspor taraftarlarının başımızın üstünde yeri vardır. Zamanında kardeş taraftarımız olan Adanademirspor takımı taraftarlarıyla şu anda hiç bir şekilde bir bağımız veya dostluğumuz yoktur.
Recep Kum vefat etti , cenazesinde bir tane Adanalı yoktu.Grubumuzdan vefat edenler vardı Umut , Cero . bunların cenazesindede Hiç bir Adanademirsporlu Yoktu.
Poljac kaza yaptı Boluspor taraftarı bile pankart açtı ama kardeş dediklerimizden geçmiş olsun yazısı bile gelmedi.Play-off'larda Adana Demir'e kendi takımımız gibi sahip çıktık her maçında destekledik yanlarında olduk.
Geçtiğimiz yıllarda Bekir Çınar vefat etti cenazesine gidilmedi ama sitelerden olsun , sanal ortamdan olsun, samimi olduğumuz arkadaşlarımız aracılığıyla olsun baş sağlığı mesajları verildi.Tribünde bile bağırıldı. Onların yapmadığını biz yaptık. Buna rağmen cenazemize gelmeyen takımdan kardeş olmaz diye Konya'ya küfürler yağdırdılar ve üstelik Mersin İdman Yurdu taraftarlarıyla birlik beraberlik mesajları verdiler.
Bunu altını çizerek söylüyoruz. Konyaspor'lunun Konyaspor'ludan başka dostu yoktur.Kargalar sürüyle KARTALLAR YANLIZ UÇAR!
NALÇACILILAR GRUBU"

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails