4 Aralık 2011 Pazar

Frimpong, Wolves Yolunda


Sunday Mirror, Ocak ayında kiralanmasına neredeyse kesin gözüyle bakılan Emmanuel Frimpong'un en avantajlı talibinin Wolverhampton Wanderers olduğunu duyurdu.

19 yaşındaki oyuncu sezon başında Alex Song'un kırmızı kart cezasıyla birçok maçta forma giymesine karşın Song'un dönüşüyle beraber kendisini kulübeye mahkum bulmuştu.

Kendisinin mücadeleci yapısıyla takımda Song'u aratmayacağından emin olmama rağmen tecrübe eksikliği nedeniyle yaptığı hataları öğrenmesi amacıyla kiralanmasının mantıklı olduğunu düşünüyorum. Hele ki Championship yerine Premier Lig'de oynayacak olması da gelişimini önemli etkileyecektir.

Song'un Kamerun Milli Takımıyla Afrika Uluslar Kupası'na katılamıyor ve Ocak ayında takımda kalacak olması nedeniyle kiralanmasının yolu açılmış oldu. Bu sezon geçireceği dönemle birlikte gelecek sezon takıma çok daha olgun ve güçlü dönerek takıma önemli katkılarda bulunabilir.

Frimpong aynı zamanda Norwich ve Swansea tarafından da isteniyor. Ancak Wolves menajeri Mick McCharty'nin daha avantajlı olduğu konuşuluyor.
Emrah Partal / Genc Arsenal

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails