2 Aralık 2011 Cuma

Bank Asya'da 14.Hafta Öncesi



Erciyesspor- Elazığspor
: Haftanın derbi maçı sayılır. İki takım da puan cetvelinin ilk dört sırası içerisinde. Erciyesspor genç bir ekip, iyi futbol oynuyorlar. Geçen hafta Göztepe’ye deplasmanda yenildiler ama bu maçı rahat kazanırlar. Elazığspor’da kadro dışı bırakılan futbolcuların yanında maddi sıkıntı üst düzeyde. Evinde Kasımpaşa maçını da zor kazandı. Erciyesspor 3 puana yakın.Ama beraberlik de akıllarda. Aytekin Durmaz’ın yöneteceği maç, cumartesi günü saat 13.30’da Kayseri Kadir Has Stadı’nda.

T.Linyitspor- Göztepe: Tavşanlı Linyitspor evinde oynama avantajını kullanacak. Ama Göztepe de yoparlanıyor bence. Tavşanlı, Adana deplasmanında geçtiğimiz hafta yenilmişti. Bu maç berabere bitecek gibi görünüyor.
Konyaspor-Gaziantep B.B.: Konyaspor iyi futbol oynuyor. Boluspor maçındaki 2. yarıyı saymazsak, aldığı sonuçlarda girdiği pozisyonlarda takdire şayan. Serkan cezalı bu hafta kadroda yok. Gaziantep Belediyespor’da Erol Azgın teknik direktörlükten ayrıldı, yerine eski teknik direktörleri Bünyamin Süral göreve başladı. Mustafa İlker Coşkun’un yöneteceği maç, cumartesi günü saat 16’da Konya Atatürk Stadı’nda. Konyaspor 3 puana daha yakın.
Kasımpaşa - Sakaryaspor: Kasımpaşa ligin iyi ekiplerinden. Sakaryaspor kümede kalmaya oynuyor ve maçlara stresli çıkıyor. Kasımpaşa Süper Lig, Sakaryaspor da toparlanmak için oynayacakları için keyifli bir maç olacağını düşünüyorum ama Kasımpaşa evinde bu maçı kazanır. Özgüç Türkalp’in yöneteceği maç, cumartesi günü saat 19’da Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda.

Bucaspor- Adana: Bucaspor genç bir ekiple mücadele ediyor. Adanaspor iyi bir kadro kurmasına karşın isteğini alamadı. Tipik bir üst maçı. Yaşar Kamil Uğurlu’nun yöneteceği maç, pazar günü saat 13.30’da Buca Yeni Stadı’nda.

Kartal- Akhisar Belediye: Kartalspor’un futbolunu da beğeniyorum. Akhisar Belediye geçtiğimiz hafta Konyaspor karşısında iyi değildi. Kartalspor, evinde oynayacağı bu maçı kazanır. Konya bölgesi hakemi Deniz Çoban’ın yöneteceği maç, pazar günü saat 13.30’da Kartal İlçe Stadı’nda.

Ç. Rize- Güngören: Ç. Rizespor 13. haftanın lideri. Liderliği bırakmama adına evindeki maçı rahat kazanacağını düşünüyorum. Güngörenspor’un ligden düştüğünü geçtiğimiz hafta yazmıştım. Kurtuluşu olmayan bir yere çakıldı ve çıkamaz da. Çağatay Şahan’ın yöneteceği maç, pazar günü saat 16’da Rize Atatürk Stadı’nda.

Denizli- Bolu: Denizlispor tırmanmaya başladı ve düşme hattından çıktı. İyi de mücadele ediyorlar. Boluspor 13. hafta evindeki maçı uzatma dakikalarında attığı golle kazandı. Denizlispor ligde kalma adına Boluspor’u yeneceğini düşünüyorum. Hüseyin Sabancı’nın yöneteceği maç, pazar günü saat 19’da Denizli Atatürk Stadı’nda.

Karşıyaka- Giresun
: Karşıyaka ligde tutunmaya çalışıyor. Ortalarda da yer alır. Giresunspor can pazarında. Evinde yenildi ve bu deplasmana çıktı ki, Karşıyaka İzmir’de maç vermez. 14. haftanın son maçını Mesut Çalık yönetecek. Pazartesi günü saat 20’de oynanacak maç, İzmir Alsancak Stadı’nda.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails